YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU´DA PARKLARA ZARAR VERİLİYOR ...

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan semt parklarına, kimliği belirsiz kişilerce sürekli zarar verildiği bildirildi.

14 Temmuz 2020 16:39 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan semt parklarına, kimliği belirsiz kişilerce sürekli zarar verildiği bildirildi.

Beldiye Başkanı Ahmet Sarıkurt, konuyla ilgili açıklamasında, vatandaşların rahat nefes alması, keyifli vakit geçirebilmesi, çocuklarımızın güvenli alanlarda dilediğince oynayabilmesi için Çorlu'da pek çok noktasında inşa edilen semt parklarının dönem dönem kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradığını söyledi.

Parkların bakım ve onarımını rutin aralıklarla gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, geçtiğimiz günlerde Havuzlar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi 6. Sokak’ta bulunan Aşık Mahsuni Şerif Parkı'na yine zarar verildiğini gördüğünü ifade eden Sarıkurt, oyun gruplarındaki salıncakların, kaydırakların kırıldığını, kauçuk zemin malzemesinin bilinçli olarak söküldüğünü, borulara zarar verildiğini ve fitness aletlerinin oturaklarının kırıldığını, anlattı.

Sarıkurt, Çorlu'daki pek çok parkın dönem dönem saldırıya uğradığını, bilinçli olarak semt parklarımıza zarar verildiğini belirterek, ''Havuzlar Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın sürekli kullandığı, çocukların, gençlerin sürekli oyun oynadığı, spor yaptığı bu parkımız, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce yapılan her tamir ve bakımdan sonra tekrar saldırıya uğruyor. Bunun neden yapıldığını anlayamıyoruz. Bu parklar vatandaşlarımızın vergileriyle yapılıyor, parklarımıza harcanan her bir kuruş vergisini ödeyen vatandaşlarımızın cebinden çıkıyor. Bu parklarda emekçilerimizin alın teri var. Bu sebeple kamu malına bu kadar kolay zarar verilmesini aklımız almıyor'' diye konuştu.

 

Bu haber 5356 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...