YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE´DE HAŞEREYLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI ...

Ergene Belediyesi haşere ve sineklere karşı ilaçlama yapıyorErgene Belediyesi, larva, sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarında bulunuyor.

11 Haziran 2020 16:41 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi haşere ve sineklere karşı ilaçlama yapıyorErgene Belediyesi, larva, sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarında bulunuyor. 

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin hava sıcaklıklarının artması ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte karasinek, sivrisinek ve çeşitli haşerelerin üreme alanlarındaki çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

İki ekip halinde yapılan çalışmalarda her gün ilaçlamaların devam ettiğini belirten Yüksel, programlamaya göre bütün bölgelerin rutin aralıklarla ilaçlandığını söyledi.

Yüksel, halkın sineksiz bir yaz geçirmesi için zaman gözetilmeksizin ilaçlama yaptıklarını ve ilaçlama ekibinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, ''Sıcak havaya bağlı olarak artan sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı ilçemizin tüm mahallelerinde ilaçlama yapıyoruz. Önceliğimiz haşerelerin üreme kaynağı olan yerler. Yaz ayları boyunca sürecek olan çalışmalarımızla vatandaşlarımızın haşerelerden, sineklerden ve sinek vasıtasıyla bulaşan hastalıklardan uzak, rahat bir yaz geçirmelerini amaçlıyoruz'' şeklkinde konuştu.

Bu haber 664 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...