YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BAŞKAN RASİM YÜKSEL;

"İlçemizde yapımayan yol, asfatlanmayan bölge kalmayacak"

11 Haziran 2020 16:39 | Trakya Güncel

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında, Sağlık Mahallesi 6’ncı sokakta başlayan yol çalışmalarını yerinde incelediğini ve ekiplerden bilgi aldığını söyledi.

Üst yapı çalışmalarında uzun bir mesafe kat ettiklerini belirten Yüksel, Ergene'de yapılmayan yolun kalmayacağını kaydetti.

Yüksel, pandemi döneminde Ergene'de 50 bin metrekare parke taş uygulaması yaptıklarını da ifade ederek, ''Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelemiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Salgınla mücadelenin yanı sıra belediyemizin yol çalışmaları da aksatılmadan devam ediyor. Sağlık Mahallesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 6’ncı sokakta yol yapım çalışmalarına Kısa sürede buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından diğer bölgelerde de yol yapmaya devam edeceğiz'' dedi. 


Bu haber 772 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...