YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TEKSİF ÇORLU ŞUBA BAŞKANI BOZAN;

“Kurallara uyalım, maskemizi takalım ve sosyal mesafemizi koruyalım”

3 Haziran 2020 15:41 | Trakya Güncel

Türkiye Tekstil,Örme,Giyim ve Deri Sanayii İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şuba Başkanı Gültekin Bozan, ‘’ Kurallara uyalım, maskemizi takalım ve sosyal mesafemizi koruyalım’’ dedi.

 

Bozan, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan, zor bir süreçten geçilmesine yol açan ve yeni yeni normalleşme sürecine girilen koronavirüs (Kovid-19) pandemisinde duyarlı hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

 

Bütün her kesimden herkesin zor bir süreçten geçtiğini belirten Bozan, Kovid-19 sürecinde normalleşmeye geçtiğimiz bu günülerin herkes açısından sağlık, mutluluk ve huzurla geçmesini dilediğini kaydetti.

 

Devletin koyduğu kurallara uyulup, maskemizi takarak sosyal mesafeyi korumamız gerektiğini ifade eden Bozan, ‘’Bizlerde bu pandemi sürecini zor atlatıyoruz. Ülke olarak şartları zor bir süreçten geçtik ve geçiyoruz. Bizler bu süre zarfında Çorlu Şube Yönetim Kurulu ile birlikte şubemize bağlı fabrikalarımızı ziyaret ettik. İşçi arkadaşlarımızla kardeşlerimizle iştişarelerde bulunduk. Onların her zaman ve her anlamda yanlarında olduğumuzu gösterdik. Bundan sonra da ziyaretlerimiz ve bilgilendirme toplantılarımız devam edecek’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 677 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...