YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU TSO BAŞKANI VOLKAN;

"SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİZİM KAHRAMANLARIMIZ"

28 Mayıs 2020 16:18 | Trakya Güncel
Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Lütfi Çağatay Onar ve İdari ve Mali Müdür Orhan Tiryakioğlu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı İzzet Volkan'ı ziyaret etti.

Çorlu TSO başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başhekim Onar ve Müdür Tiryakioğlu, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) sürecinde Çorlu Devlet Hastanesi ve sağlık çalışanlarına bir çok farklı kalemde verilen destekten dolayı Başkan Volkan'a teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Volkan ise yaptığı konuşmada, Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizin içerisinden geçtiği bu zor günlerde eşinden, çocuğundan ve ailesinden uzakta kalmak suretiyle milleti için, canı pahasına mücadele eden doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onlar bizim kahramanımız. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak sağlık çalışanlarının her zaman yanınızdayız'' dedi.

Ziyaret, bir süre daha karşılıklı sohbet ortamında devam etti. 

Bu haber 674 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...