YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL; "HALKIMIZIN RAHATI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Ergene Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Sağlık Mahallesi 9.uncu sokakta asfaltlama çalışmalarına başladı.

18 Mayıs 2020 15:44 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Sağlık Mahallesi 9.uncu sokakta asfaltlama çalışmalarına başladı. 

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçe genelinde koronavirüs (Kovid-19) salgın hastalığıyla mücadele çalışmalarının yanı sıra yol ve asfalt çalışmalarına da başladıklarını söyledi. 

''Ergene’de yapılmayan yolumuz kalmayacak'' sözünün arkasında durduklarını belirten Yüksel, yeni dönem çalışmaların Sağlık Mahallesi 9.uncu sokaktan start aldığını ifade etti. 

Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte çalışmaların yapıldığı yerde incelemelerde bulunduklarını da dile getirerek, ''Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Kovid-19 salgınıyla belediyemizin mücadelesi yoğun bir şekilde devam etmektedir. Salgınla mücadelenin yanı sıra belediyemizin yol çalışmaları da aksatılmadan devam ediyor. Sağlık Mahallesi'nde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bugün 9.uncu sokaktan start verdik. İlçe genelinde çalışmalarımız devam edecek'' şeklinde konuştu. 

Bu haber 689 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...