YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BAŞKAN ATA´YA SAĞLIKÇILARDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ ...

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir ve beraberindeki heyet, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata´yı ziyaret etti.

28 Mart 2020 14:53 | Trakya Güncel

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir ve beraberindeki heyet, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata'yı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, belediye ve ilçenin devlet hastanesi iş birliğinde hayata geçirilen maske üretme projesi hakkında bilgi alış verişi sağlandı. 

Projede üretilen maskelerin Tekirdağ genelinde bulunan ihtiyaçlara cevap vereceğini ifade eden Becerir, üretilen maskelerin tüm Tekirdağ genelinde bulunan devlet hastaneleri ile kamu kurum ve kuruluşlarına gönderileceğini kaydederek, projeden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Başkan ata ise, yapılan üretimin Tekirdağ'ın gereksinimlerini karşılayacağını söyledi.

Ziyarette Becerir'e Tekirdağ Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Ender Çubukçu, Tekirdağ Kamu Hastaneleri Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Önder Çakal, Marmaraereğlisi İlçe Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Beraat Özdemir ve Marmaraereğlisi İlçe Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Serkan Öztürk eşlik et

Bu haber 856 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...