YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU´DA "ÇÖP EV" OPERASYONU ...

Çorlu´da bulunan çöp ev, belediye temizlik ekipleri tarafından boşaltılarak ilaçlandı.

28 Mart 2020 14:51 | Trakya Güncel

Çorlu'da bulunan çöp ev, belediye temizlik ekipleri tarafından boşaltılarak ilaçlandı.

Reşadiye Mahallesi’ndeki bir evin tamamen çöp dolu olduğunu ve bütün mahalleye mikrop ile kötü koku saldığı gerekçesiyle mahalle sakinleri ilçe kaymakamlığı ve belediyeye müracaat etti.

Yapılan şikayetler üzerine harekete geçen Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı görevliler, yapılan kontrollerin ardından evin içindeki tonlarca çöpün atılarak ilaçlama çalışması yapılması kararını aldı.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin nezaretinde gerçekleştirilen çalışmalarda, ekipler halk sağlığını tehlikeye atan ve vatandaşlara rahatsızlık veren çöp evde yoğun bir temizlik çalışması yaptı.

Ekipler evde gerçekleştirdikleri temizlik çalışmasının ve çıkarılan çöplerin ardından koronavirüse karşı dezenfeksiyon işlemi de gerçekleştirdi.

Temizlik ve ilaçlama çalışmasının ardından Çorlu Belediyesi ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, “Uzun zamandır yaşam kalitemizi olumsuz etkileyen bir durum ile karşı karşıyaydık. Belediye ekiplerimizin yaptığı temizlik sonrası rahat bir nefes aldık. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt’a ve ekiplerine teşekkür ediyoruz'' şeklinde konuştu.  

Bu haber 807 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...