YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU ÇARŞI ESNAFI PLATFORMU BAŞKANI ERDURUR;

"Esnafımıza yeni bir heyecan ve sinerji katmak için çalışıyoruz"

14 Mart 2020 14:55 | Trakya Güncel

Çorlu Çarşı Esnafı Platformu, ilçenin ana arterlerinde çalışmalarına devam ediyor. 

Platform Başkanı Mustafa Cem Erdurur, AA muhabirine açıklamasında geçtiğimiz günlerde Omurtak Caddesi'nde bazı uygulamalar yaptıklarını ve şimdi yine yeni bir programa geçtiklerini söyledi. 

Omurtak Caddesi'ndeki esnafı hareketlendirerek işlerde artış yaratmak için değişik çalışmalar yaptıklarını belirten Erdurur, ''Omurtak Caddesi'nde belediye ile birlikte ışıklandırma çalışması yaptık. Bu ışıklandırma çarşı esnafına güzel bir heyecan kattı ve güzel bir görünüm yarattı. Şimdi, İmaret Sokak esnafı için kolları sıvadık'' dedi. 

İmaret Sokak'ta bulunan esnafla birlikte burada da ışıklandırma, boyama ve çevre güzelleştirme çalışmaları yapmaya başladıklarını ifade eden Erdurur, buranın da yeni bir görünüme kazandırılacağını kaydetti. 

Erdurur açıklamasını şöyle sürdürdü:

''İmaret sokak Çorlu'nun en eski alış veriş alanlarından biri. Burada tekstilden gıdaya, kuaförlük hizmetlerinden elektronik işletmelerine kadar birçok esnaf var. Burada, sokak aydınlatma direklerini aynı renge boyadık. Duvarları aynı renge boyuyoruz. Sokağın üzerine güzel bir aydınlatma sistemi yaptıracağız. Burada esnafımıza yeni bir heyecan kazandırmak ve bir sinerji yaratmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda platform üsyemi Onur Öztürk Hacıosmanoğlu kardeşime de çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda çok büyük bir destek veriyor ve manddi manevi elini taşın altına koyuyor'' dedi. 

Bu haber 1273 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...