YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU TSO BAŞKANI VOLKAN, KORONOVİRÜS İSTİSMARCILARINI UYARDI ...

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı İzzet Volkan, koronovirüs nedeniyle bazı alanlarda halkın mağdur edildiğini söyledi.

14 Mart 2020 14:54 | Trakya Güncel

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı İzzet Volkan, koronovirüs nedeniyle bazı alanlarda halkın mağdur edildiğini söyledi.

Bu virüsün ülkemizde de olduğunu Sağlık Bakanlığı'nın bildirmesinin ardından istismara açık alanların kullanılmak istendiğini kaydeden Başkan Volkan, kendilerinin bu konuyla mücadele edeceklerini ifade etti.

Volkan konuyla ilgili açıklamasında, ''Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bahane edilerek bazı ürünlerin fiyatlarında artış görülmüştür. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki, vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız'' şeklinde konuştu. 

Bu haber 804 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...