YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

SAADET PARTİSİ TEKİRDAĞ İL BAŞKAN YARDIMCISI VAKİTÇİ;

´´Çorlu Devlet Hastanesi acil servisin durumu içler acısı´´

14 Ocak 2020 15:37 | Trakya Güncel
Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, ''Çorlu Devlet Hastanesi acil servisin durumu içler acısı'' dedi.
Vakitçi, yaptığı yazılı açıklamada, ''Acil servisin durumu acil'' diye misilleme yaparak yetkilileri göreve davet etti.
Çorlu Devlet Hastanesi'nin yoğun bir çalışma temposunun olduğunu da hatırlatan Vakitçi, bazı vatandaşların polikliniklerden randevu alamadıkları için mesai sonrası acile geldiklerini burada sağlıklarını kazanmak isterken etraftaki kötü görüntüler ve yerlere saçılan çöpler nedeniyle daha çok hastalanma riskiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.
 
Acil serviste canla başla hastalara müdahele eden sağlık personeline teşekkür eden Vakitçi açıklamasında, ''Son günlerde sürekli olarak aynı saatlerde uğradığımız Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde değişen birşeyin olmadığı için bu açıklamayı yapmak durumunda kaldığını söyledi.
 
''Herşey bir tarafa, acil servisin durumu hakkaten içler acısı'' diyen Vakitçi açıklamasına şöyle devam etti;
''Pislik hat safada. Tuvaletler, lavabolar kullanılacak bir durumda değil ve hatta kullanılırsa daha çok mikrop kağılacak durumda. Özellikle acil önündeki çöpler, sedyelerin hastaların baş ucunda. Lütfen vatandaşın sağlığıyla oynamayın, herkes görevini yapsın. Yetkilileri buradan uyarıyor ve sesleniyoruz. Acil servisin durumu acil.
Onun için acil müdahele şart.''
 
- BİZ DE YERİNDE İNCELEDİK ... 
Saadet Partisi tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi'nin açıklamasının ardından Trakya Güncel Gazetesi ve Trakya Güncel Net Sayfası olarak biz de Çorlu devlet Hastanesi'nin acil servisine defalarca ve farklı saatlerde giderek incelemelerde bulunduk. 
 
Bu hastanenin atıklardan sorumlu, temizliğinden sorumlu, çöpünden sorumlu ve bunların hepsinden sorumlu olan müdür ve başhekime sesleniyoruz. Herşeyden önce burada siz nasıl yaşıyor ve sağlık dağıtmaya çalışıyorsunuz. Acil servisin tuvaletlerine beraber gidelim, o tuvaletleri siz kullanırsanız, biz yazdıklarımızı geri çekip sizden özr dileyeceğiz.
 
Başta, ilçe için çok büyük bir değer ve şans olan İlçe Kaymakamı Cafer Sarılı'yı, bölge milletvekillerini ve idarecileri birkez bu ortama bakmaya davet ediyoruz...    
Bu haber 1035 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...