YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

GÖRME ENGELLİ ÇOCUKLARIN CUMHURBAŞKANI SEVİNCİ ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Braille alfabesi ile mektup yazarak görüşme isteklerini ileten ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde misafir edilen Çorlu´lu görme engelli öğrenciler, yaşadıkları o anları anlattı.

14 Ocak 2020 14:58 | Trakya Güncel
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Braille alfabesi ile mektup yazarak görüşme isteklerini ileten ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde misafir edilen Çorlu'lu görme engelli öğrenciler, yaşadıkları o anları anlattı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda bulunan görme engelliler sınıfında öğretmen Fahriye Kaygın’dan eğitim alan görme engelli öğrenciler, Yiğit Ömer Çetin, Taha Çakır, Zehra Çamcı ve Emine Akgün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak görüşme talebinde bulundu.

Erdoğan'ın külliyede ağırladığı öğrenciler yaşadıklarını heyecan içinde bir daha anlattı.

Çocuklardan Zehra Çamcı son derece ilgiyle karşılandıklarını ve mutlu olduklarını ifade ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine görme engelliler için özel olarak hazırlanan saatlerden hediye ettiğini söyledi. 

Öğrencilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmelerinde yanlarında olan okul müdür yardımcısı Elif Pınar Aslaner, kendilerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne götüren süreci anlatarak, ''İlk önce Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanımıza 23 Nisan'da tebrik kartları yazdık onlar bizi aradılar sağ olsunlar. Çocuklarımıza Braille alfabesi, mektup ve hediyelerini gönderdiler. Arkasından Sayın Cumhurbaşkanımıza da yazalım dedik, yazdık. Onlar da o kadar ilgili davrandılar ki, 1 hafta gibi kısa bir sürede bize döndüler ve ne zaman davet edebileceklerini sordular. Görme Engelliler Haftası'nda uygun olacağını söylediler, bizi çağırdılar. Sağ olsunlar her şeyimizi ayarladılar ve bizleri onure ettiler'' dedi. 

 

Görme engelli öğrencilerden Zehra Çamcı tarafından Braille alfabesi ile yazılan mektupta, ''Sayın Cumhurbaşkanımız ben ve arkadaşlarım sizi çok seviyoruz. Siz bizim kahramanımızsınız. Türk ulusu sizin önderliğinizde çok daha aydınlık günler görecek. En büyük arzum arkadaşlarımla yanınıza gelerek ellerinizden öpmek. Allah size, sağlık ve uzun ömürler versin'' ifadeleri yer alıyordu.

Bu haber 910 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...