YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TEKSİF SENDİKASI ÇORLU ŞUBE BAŞKANI BOZAN;

"Kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi olan basının memleketimiz için taşıdığı önem son derece büyüktür"

12 Ocak 2020 15:29 | Trakya Güncel

TEKSİF Sendikası Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Bozan mesajında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ''Basın ulusun ortak sesidir. Bir güç , bir okul, bir yol göstericidir.'' ibarelerine yer verdi. 

Gazeteciliğin özveri isteyen zor bir meslek olduğunu belirten Bozan, doğruyu ve gerçeği duyurmanın gazetecilikte en kutsal ve en yüce hak olduğunu da söyledi.

Bozan yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Basının kamu görevi yapan bir kuruluş olduğunu dikkat çeken Bozan “Kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi olan basının memleketimiz için taşıdığı önem son derece büyüktür bu hepimizin bildiği ve kabul ettiği bir gerçektir. Gazetecilik saygın, zor ama bir okadar 'da zevkli bir meslektir. Gazetecilik özveri isteyen bir meslektir. Gazete her şeyden önce doğru haber demektir. İnsanlara doğruyu ve gerçeği öğretme hakkı, gazetecilikte en kutsal ve en yüce haktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm gazeteci çalışanlarının gösterdikleri faziletli çalışmalarından dolayı, Teksif Sendikası olarak, gazeteci ve basın emekçi arkadaşlarımızın gerçeğin kamuoyuna aktarılması uğruna verdikleri ekmek, barış ve özgürlük mücadelesinde daima yanlarında olduğumuzu belirtiyor. 10 Ocak Gazeteciler gününü Kutluyorum.'' 

Bu haber 835 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...