YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERENLER ORMAN ÜRÜNLERİ 2. ŞUBESİ ARTIK ÇORLU´DA ...

Sami Barlas ve Tayfun Akman’ın sahibi oldukları Erenler Orman Ürünleri Silivri’deki işletmesinin ardından Çorlu’da da bir şube faaliyete geçirerek resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Çorlu ve civarından çok sayıda bürokrat ve yönetici iştirak ederken davetlilere açılış süresince çeşitli ikramlarda bulunuldu.

11 Ocak 2020 17:50 | Trakya Güncel

Sami Barlas ve Tayfun Akman’ın sahibi oldukları Erenler Orman Ürünleri Silivri’deki işletmesinin ardından Çorlu’da da bir şube faaliyete geçirerek resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Çorlu ve civarından çok sayıda bürokrat ve yönetici iştirak ederken davetlilere açılış süresince çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, geçmiş dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, AK Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu, AK Parti Çorlu yönetim kurulu üyesi Mustafa İnci, Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer, CHP Çorlu yönetim kurulu üyesi Müjdat Uysalcan, Silivri Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı Sezai Yeşilkurt, Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa aynı şekilde çok sayıda kurum ve 

 

kuruluştan da çelenk ve tebrik mesajı gönderildi.

Program TBMM Başkanı Prof.Dr. Mustafa Şentop ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül’ün telgraflarının okunması ile başlarken Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bir konuşma gerçekleştirdi. Albayrak yaptığı konuşmada; ‘’Çorlu Trakya’nın en büyük ilçesi. Tekirdağ’ın büyükşehir olmasındaki en büyük etken.  Dolayısıyla Çorlu’nun böylesi işyerlerine her zaman ihtiyacı var. Bu işletmemizin Silivri’de ki methini de işitmiştik. Konuşmasını yaptığım, açılışını yaptığım her bir işletmenin açıldıktan sonra manevi propagandacısı oluyorum. Ben bu tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

Albayrak’ın ardından konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca; ‘’Hem ticareten hem de siyaseten çok başarılı bir kardeşimiz, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyemizde Tarım, Hayvan ve Ormancılık komisyonu başkanlığı da yapan Sami Barlas, dolayısıyla Çorlu ve komşu ilçe Silivri ile birlikte hem iş odaklı, hem de inşallah güzel diyaloglarla değer katacağına yürekten inanıyorum. Kıymetli katılımcılara da çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bugün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü. Meslektaşlarımın ve kıymetli kardeşlerimin de bu özel gününü kutluyorum. Açılışımızında hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından yapılan dua sonrası açılış, kurdele kesimi ile gerçekleştirilirken davetlilere işletme içerisinde ikramlarda bulunuldu. İşletme sahipleri Sami Barlas ve Tayfun Akman davetlilerle tek tek ilgilenirlerken günün anısına hediyeler takdim edildi.

Bu haber 745 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...