YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TEKSİF ÇORLU ŞUBE BAŞKANI BOZAN;

"2020 yılına girerken yeni yılın tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm üyelerimizin çalışanlarımızın ve Çorlu halkımızın yeni yılını kutluyorum"

27 Aralık 2019 18:09 | Trakya Güncel

Türkiye Tekstil, Örme, Giyim ve Deri Sanayii İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, "2020 yılına girerken yeni yılın tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm üyelerimizin,çalışanlarımızın ve Çorlu halkımızın yeni yılını kutluyorum'' dedi. 

Bozan Yeni yıl için yayımladığı yazılı mesajında, ''Her yeni yıl umut ve iyimserliğin egemen olduğu taze bir başlangıç demektir. Beklentilerimize kavuşmak için inancımızı, umudumuzu tazeleyerek, daha çok çalışmalı ve emek sarf etmeliyiz. Barışın, huzurun ve sevginin dünya ya hakim olduğu emeğin, emekçilerin daha fazla değer görmesi dileğimle'' şeklinde konuştu. 

Bu haber 744 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...