YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ TANITIM PULU BASTIRDI ...

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçenin tanıtımını yapmak ve posta gönderilerinde kullanılmak üzere posta pulu bastırdı.

24 Aralık 2019 12:35 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçenin tanıtımını yapmak ve posta gönderilerinde kullanılmak üzere posta pulu bastırdı.

Belediye Başkanı Hikmet ata, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Belediye ve Tekirdağ PTT Başmüdürlüğü işbirliğinde ilçenin tanıtımına katkı sağlamak ve kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere posta pulu bastırdıklarını söyledi. 

Marmaraereğlisi’nin daha çok tanıtılması amacıyla pul yaptırdıklarını belirten Başkan Ata, ''Marmaraereğli'si için ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Artık belediye olarak hem yurt içi hem yurt dışı kurumsal gönderilerimizde kullanacağımız, hizmet binamızın görselini taşıyan bize özel posta pulumuz bulunmaktadır. Bu sayede ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlamayı hedefliyoruz. Emeği geçen PTT müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Bu haber 681 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...