YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

- Marmaereğlisi´nde ilaçlama ve temizlik çalışmaları …

Marmaraereğlisi Belediyesi,ilçe genelinde ilaçlama ve temizlik çalışması başlattı.

11 Aralık 2019 15:11 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi Belediyesi,ilçe genelinde ilaçlama ve temizlik çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Hikmet Ata konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçe genelinde tüm çöp konteynerlarının yıkandığını ve ilaçlanarak daha hijyenik bir hale getirildiğini söyledi.

Olası koku problemlerinin bu şekilde ortadan kaldırıldığını belirten Başkan Ata, yağmur ve kanalizasyon hatlarına ait rögarlara buharlı ilaçlama yapılarak halkın daha sağlıklı koşullarda yaşaması için gerekli önlemlerin alındoığını da kaydetti.

Ata, ilçenin kalabalık bir yaz dönemi geçirdiğini ve sonrasında temizlik çalışmalarına önem verdiklerini anlatarak, ''İlçemizde yaz dönemi çok yoğun ve kalabalık geçiyor. Bu şekilde yoğun bir dört ay geçiriyoruz. Bu sebeple kış döneminde Marmaraereğlisi halkının çok daha sağlıklı çevresel koşullarda yaşaması için hem çöp konteynerlerin de hem de kanalizasyon rögarlarında ilaçlama çalışmaları başlattık. İlçe de yaşayan herkesin daha sağlıklı koşullarda yaşayabilmesi için belediye olarak üzerimize düşen tüm görevleri yapmaktayız'' dedi. 

Bu haber 763 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...