YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU, AVRUPA SPOR KENTİ OLDU …

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Brüksel´de Avrupa Parlamentosu´nda düzenlenen ACES Europe ödül törenine katılarak 2020 Avrupa Spor Kenti unvanını Çorlu´ya getirdi.

11 Aralık 2019 15:08 | Trakya Güncel

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Brüksel'de Avrupa Parlamentosu'nda düzenlenen ACES Europe ödül törenine katılarak 2020 Avrupa Spor Kenti unvanını Çorlu'ya getirdi. 

Belediye Başkanı Sarıkurt, konuyla ilgili açıklamasında, Çorlu Belediyesi tarafından yapılan adaylık başvurusunun ardından 21-22 Kasım 2019 tarihlerinde Avrupa Spor Kentleri Federasyonu (ACES Europe) heyetinin Çorlu'ya geldiğini ve olumlu rapor verilmesi doğrultusunda Çorlu'nun 2020 Avrupa Spor Kenti ilan edildiğini söyledi.

Kendilerinin bu vesile ile Brüksel'e davet edildiğini ifade eden Başkan Sarıkurt, beraberinde Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ve Meclis Üyesi Cüneyt Ergün ile birlikte Avrupa Parlamentosu'nda düzenlenen ödül törenine katıldıklarını ve burada 2020 Avrupa Spor Kenti ödülünü ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli'nin elinden aldıklarını belirtti.

Sporda öncü belediye olmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sarıkurt, ''Avrupa Spor Kentleri Federasyonu'nun (ACES Europe) Çorlu'muzu 2020 Avrupa Spor Kenti ilan etmesinin ardından şehrimizin marka değeri oldukça yükseldi. Çorlu'muzun marka değerini her geçen gün yükseltiyor olmanın mutluluğu yaşıyoruz. Sporda bölge lideri olma hedefimiz bu ödülle taçlandı'' dedi. 

Bu haber 749 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...