YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI HAMİTOĞLU;

"Engellilerimiz bizim için çok önemli, partimizin engelliler için özel programları var"

4 Aralık 2019 13:06 | Trakya Güncel

Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu, "Engellilerimiz bizim için çok önemli, partimizin engelliler için özel programları var"  dedi. 

Başkan Hamitoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklamada bulundu. 

Yaptığı açıklamada engellilerin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Hamitoğlu, engellilerin hayatın her alanında yaşamın merkezine çekilmesi gerektiğini vurguladı.

Kendilerinin bu konuda bölgede ileriye dönük programlarının olduğunu söyleyen Başkan Hamitoğlu, "Engelli vatandaşlarımız bizim için çok önemli. Onları, hayatın her alanında yaşamın tam merkezine çekmemiz gerekiyor. Bu gün sağlıklı olan bir bireyin yarın veya kısa bir süre sonra ne olacağı belli değil. O nedenle, herkesin hayatında engellivatandaşları son derece ciddi bir şekilde dikkate alması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Partisinin de engelli vatandaşlarla ilgili ülke genelinde ciddi programlarının olduğuna değinen Hamitoğlu şunları kaydetti;

"Yeniden Refah Partisi ülke genelinde engelli vatandaşlara yönelik çok köklü ve son derece hayata dair projeler üretiyor. Bu anlamda, partimiz de engellilerimizin her alanda yanında olmaya devam edecek."

Bu haber 1463 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...