YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Dalgıç: -´´Tekirdağ Belediyesi Tekirdağ´a hizmet için var´´

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, belediyenin tüm birimleriyle kente hizmet etmek için var olduğunu belirtti.

29 Aralık 2011 23:19 | Trakya Güncel

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, belediyenin tüm birimleriyle kente hizmet etmek için var olduğunu belirtti.
Dalgıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Tekirdağ il yönetimini Tekirdağ'a verilen hizmetlerle ilgili yaptıkları eleştirileri ve sorunları çözmek adına ortak basın toplantısına davet ettiklerini hatırlattı.
Dalgıç, şöyle konuştu:
''Tekirdağ'a hizmet etmediğimiz iddia ediliyor. Bu iddialara son vermek adına toplantı yapmak istedik ama AK Parti il yönetimi davetimizi kabul etmedi. Tekirdağ Belediyesi Tekirdağ'a hizmet için var. Hizmet etmeye de devam edeceğiz.''
CHP Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak da belediyenin tüm kent halkının belediyesi olduğunu belirterek, belediye meclisinde tüm partilerin temsilcilerinin bulunduğunu ve mecliste ortaklaşa karar alındığını bildirdi.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen de Dalgıç'ın eleştirilerine yazılı bir açıklamayla yanıt vereceklerini kaydetti.

Bu haber 24561 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...