YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YENİDEN REFAH PARTİSİ ÇORLU İLÇE TEŞKİLATINDAN KONGREYE TAM DESTEK ...

Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu, yaklaşan kongreye kendilerinin de gideceğini ve Fatih Erbakan´a tam destek verdiklerini söyledi

13 Kasım 2019 14:05 | Trakya Güncel

Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu, yaklaşan kongreye kendilerinin de gideceğini ve Fatih Erbakan'a tam destek verdiklerini söyledi. 

Hamitoğlu, 17 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan ilk kongreye kendilerinin de Çorlu ve bölge olarak yükek bir katılım sağlayacaklarını belirtti.

Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın liderliğinde, 23 Kasım 2018'de kurulan Yeniden Refah Partisi'nde, ilk kongre heyecanın yaşandığını ifade eden Başkan Hamit Hamitoğlu, parti tarafından kongre dolayısıyla 1,5 ay önce oluşturulan tertip komisyonunca tanıtım, organizasyon ve Siyasi Partiler Kanunu'nca yapılması gereken hukuki çalışmalara yönelik hazırlıkların devam ettiğini söyledi.

Genel Başkan Fatih Erbakan'ın tek aday olacağı kongrenin Ankara Spor Salonu'nda 17 Kasım Pazar günü yapılacağına dikkat çeken Hamitoğlu, ''Çorlu teşkilatı ve bölge olarak ilk kongremiz yüksek bir katılım sağlayacağız. Bu davaya inandık ve öyle yola çıktık. Allah'ın izniyle ülkemizi çok daha güzel günler bekliyor. Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan'a da tam destek veriyoruz'' dedi. 

Bu haber 1706 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...