YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU, ÇORLU TSO´YU ZİYARET ETTİ ...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Edirne´deki programlarının ardından Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası´nı (Çorlu TSO) ziyaret etti.

10 Kasım 2019 11:00 | Trakya Güncel
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, ''Banka faizleri düşmeye başladı. Bankalarda yavaş yavaş hareketlilik başladı. Piyasa dönmeye başladı ve umudumuz var gelecek açısından iyi olacak inşallah. Şuan iyiye doğru gidiyoruz'' dedi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Edirne'deki programlarının ardından Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Çorlu TSO) ziyaret etti. 

Çorlu TSO binası önünde oda üyeleri ve yöneticileri tarafından karşılanan Hisarcıklıoğlu, burada yapımı devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

Daha sonra başkanlık makamına geçen Hisarcıklıoğlu, burada üyelerle ve yöneticilerle bir süre sohbet etti. 

Çıkıştı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hisarcıklıoğlu, ekonomik olarak durumun güzele doğru gittiğini söyledi.

Faizlerin düşmesinin ardından hareketliliğin başladığını belirten Hisarcıklıoğlu, ''Banka faizleri düşmeye başladı. Bankalarda yavaş yavaş hareketlilik başladı. Piyasa dönmeye başladı ve umudumuz var gelecek açısından iyi olacak inşallah. Şuan iyiye doğru gidiyoruz'' diye konuştu. 

 

Hisarcıklıoğlu, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili TOBB olarak 190 ülkeye mektup gönderildiği ile ilgili soruya, ''190 ülkedeki bizim muhataplarımıza, iş dünyası olarak bizler, işçiler işçi sendikalarına, memurlar memur sendikalarına, esnaf kuruluşlarımız esnaf kuruluşlarına ve ziraat odalarımız bütün dünyadaki ziraat odalarına Barış Pınarı Harekatın'nın nasıl haklı olduğumuzu anlatan mektupları gönderdik'' şeklinde yanıt verdi.

Hisarcıklıoğlu'na, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde Türkiye Büyü Millet Meclisi (TBMM) eski başkanı Cemil Çiçek, İç İşleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, Ticaret ve Sanayi eski Bakanı Ali Coşkun da eşlik etti. 

Çorlu Ticaret ve Sanayi odası Bşkanı İzzet Volka, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve eski bakanların kendilerini ziyaretlerinden memnuniyetini dile getirdi. 

Ziyaret esnasında eski bakanlara ve Hisarcıklıoğlu'na Çorlu TSO tarafından değişik hediyeler taktim edildi. 

 
Bu haber 820 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...