YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TEKSİF ŞUBE BAŞKANI BOZAN´DAN KAYMAKAM SARILI´YA ZİYARET ...

Türkiye Tekstil,Örme,Giyim ve Deri Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı´yı ziyaret etti.

7 Kasım 2019 14:00 | Trakya Güncel
Türkiye Tekstil,Örme,Giyim ve Deri Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı'yı ziyaret etti. 

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette, Şube Başkanı Bozan, toplu iş sözleşmeleri konusundaki gidişatı, bu yıl toplu sözleşme yılı olduğunu ve yürüttükleri diğer çalışmaları anlattı. 

Sendikaların gidişatı ve sendikaların her zaman bir denge olduğunu da dile getiren Bozan, Teksif Sendikası'nın faaliyetleri hakkında da Kaymakam Sarılı'ya bilgiler aktardı.

Kaymakam Sarılı, kendisine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Sendikalarımızın yaptıkları çalışmaları takip ediyorum. Teksif Sendikası'nın Şube Başkanı Gültekin Bozan beyin ziyaretinden memnuniyetimi dile getiriyorum'' dedi. 

Ziyaret, sohbet ortamında devam etti. 

Bu haber 941 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...