YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorluspor 1947 sağlık sponsorluğu töreni yapıldı …

Tekirdağ Süper Amatör Lig´de mücadele eden Çorluspor 1947 ilçedeki özel bir hastane ile sağlık sponsorluğu protokolü imzaladı.

18 Ekim 2019 14:38 | Trakya Güncel

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çorluspor 1947 ilçedeki özel bir hastane ile sağlık sponsorluğu protokolü imzaladı. 

Hastane lobisinde gerçekleştirilen törende, Çorlu Spor 1947 Kulüp Başkanı Murat Yılmaz ile özel hastane başhekimi İbrahim Oktay, bir sezon boyunca geçerli olacak sağlık sponsorluğu protokolünü imza altına aldı. 

Çorluspor 1947 futbolcuları, teknik heyet ve yöneticilerinin de katıldığı törende konuşan Kulüp Başkanı Murat Yılmaz, ''Bir sezon boyunca bu hastanemiz sporcularımızın sağlık sponsoru oldu. Daha önceki yıllarda da bu kurum yine bizim kulübümüze bu tür katkılar sağlamıştı. Kendilerine kulübüm adına teşekkür ediyorum'' dedi. 

Hastane yöneticilerinin de hazır bulunduğu törende, Başhekim Oktay'a Çorluspor 1947 forması hediye edildi.

Bu haber 787 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...