YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI HAMİTOĞLU;

"Bölgede üye çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor"

12 Ekim 2019 15:21 | Trakya Güncel

Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu, bölgede üye çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. 

Hamitoğlu, partisinin Türkiye genelinde büyük ve ciddi bir yapılanma içerisinde olduğunu belirttiği açıklamasında, Çorlu'da ve bölgede de yapılanmalarının devam ettiğini söyledi. 

Her geçen gün Yeniden Refah Partisi'ne halkın büyük bir teveccüh ile yakklaştığını belirten Başkan Hamitoğlu, Yeniden Refah Partisi'nin ülkenin geleceğini inşaa etmak için yola çıktığını dile getirdi. 

Hamitoğlu, Çorlu'da üye çalışmalarına ekipleriyle birlikte ağırlık verdiklerini kaydederek, "Yeniden refah Partisi olarak bizler, ülkemizin geleceğini inşaa etmek için yola çıktık. Genel merkezimiz bütün çalışmalara hakim olarak yürütürken, bizler de birçok il ve ilçede olduğu gibi örgütlenme ve yapılanma çalışmalarımızı sürüdürüyoruz. Bunların yanında partililerimizle bir araya gelerek istişare toplantılarına sıklık kazandırdık. Üye çalışmalarımız da ağırlıklı olarak devam ediyor'' şeklinde konuştu. 

Bu haber 1198 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...