YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YENİDEN REFAH PARTİSİ ÇORLU İLÇE BAŞKANI HAMİTOĞLU;

"Türkiye genelinde olduğu gibi, Çorlu´da da çalışmalarımız artarak hızla devam ediyor"

8 Ekim 2019 13:36 | Trakya Güncel

Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu, partilerinin ülke genelinde hızla büyüdüğünü ve halktan teveccüh gördüğünü söyledi.

Çorlu'da 13 Nisan 2019 tarihinde ilçe kongoresi yaptıklarını ifade eden Başkan Hamitoğlu, Türkiye genelinde hızla teşkilatlanmaya devam edildiğini kaydetti. 

Kendilerinin de Çorlu'da yönetimleri ile ciddi bir çalışma programı belirlediklerini aktaran Hamitoğlu, "Partimiz Türkiye genelinde ciddi bir teşkilatlanma çalışması içerisinde. Çoırlu'da da geçtiğimiz günlerde kongremizi yaparak göreve geldik. Biz de, genel merkezimiz ile aynı paralelde olarak yapılanma içindeyiz'' dedi. 

Yeniden Refah Partisi'nin halktan büyük bir teveccüh gördüğünü ve çok samimi itiraflarla karşılandığını belirten Başkan Hamitoğlu, ''Çorlu'da üye sayımız her geçen gün hızla artıyor. Halkımız, milli davanın savunucusu olan partimize teveccüh ile yaklaşıyor. Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz ile uyum içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Yönetim olarak sürekli toplşantılar yapıyor ve birbirimiz ile koordineli çalışmalar yürütüyoruz. Zaman zaman partililerimizin dertlerini ve sorunlarını da dinleleyerek. çözüme kavuşturma için temaslarda bulunuyoruz'' şeklinde konuştu.

Bu haber 1421 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...