YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

VATAN HASTANESİ GENEL MÜDÜRÜ ERKAN;

“18 yataklı Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitemiz ile sadece bu bölgeye değil, tüm Trakya Bölgesi’ne hizmet vermenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz”

5 Ekim 2019 16:40 | Trakya Güncel

Trakya Bölgesinde 1981 yılından bu yana faaliyet gösteren Özel Çorlu Vatan Hastanesi, “BEBEK DOSTU HASTANE” ve “BEBEK DOSTU YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIM” ünvanı alarak 40 yıldan bu yana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları alanlarında göstermiş olduğu başarısını almış olduğu belgelerle tescilledi.

 

Hastane Genel Müdürü Soner Erkan, konuyla ilgili Trakya Güncel Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Vatan Hastanesi’nin yaklaşık 40 yıldır Trakya Bölgesi halkına hizmet verdiğini ve Vatan Hastanesi’nde doğan annelerin şimdi bu hastanede kendi bebeklerini dünyaya getirdiklerini söyledi.

 

Tarihi en eski özel hastane olmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Erkan, ‘’Bizimkisi büyük bir mutluluk ve başarının  öyküsü. Hastanemizde Kadın Hastalıkları ve Doğum hekimlerimiz, ebe ve hemşirelerimiz, anne sütünün teşviki ile ilgili anne ve anne adaylarını gebeliğin tüm safhalarında bilgilendiriyor. Yaklaşık 5 yıldan bu yana devam eden “Gebelik Okulumuzda” anne adaylarına doğuma hazırlık, bebek bakımı ve anne sütünün önemi konularında eğitimler veriyoruz. Anne taburcu olduktan sonra, emzirme ile ilgili sıkıntı yaşıyorsa, evde bakım birimimizde çalışan uzman ekibimiz, gerekli desteği kendilerine sağlıyor. Aynı zaman 18 yataklı Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitemiz ile  sadece bu bölgeye değil, tüm Trakya Bölgesi’ne hizmet vermenin mutluluğu ve gururunu taşıyoruz’’ dedi.

 

Yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucu Vatan Hastanesi’nin iki başarı belgesi daha aldığını kaydeden Genel Müdür Erkan, “2018 yılında Sağlık Bakanlığı  yetkilileri tarafından  yapılan değerlendirme neticesinde BEBEK DOSTU HASTANE ve BEBEK DOSTU YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIM ünvanını almayı hak kazandık. Sertifikalarımızı 1-7 Ekim Emzirme Haftası Etkinlikleri kapsamında Çorlu Devlet Hastanesi’nin düzenlemiş olduğu  programda İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin elinden aldık. Başarı ekip işidir. Bende emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 1054 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...