YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MİNİK ÖĞRENCİLER HAYVANLARA MAMA HEDİYE ETTİ ...

Çorlu´daki okullarda eğitim öğretim gören öğrenci grupları, Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi´ni ziyaret etti.

5 Ekim 2019 16:02 | Trakya Güncel

Çorlu'daki okullarda eğitim öğretim gören öğrenci grupları, Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ni ziyaret etti.

Hıdırağa Mahallesi'nde bulunan Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi'ni ziyaret eden 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu, Aka Koleji, Cemile Yeşil Anadolu Lisesi, Mükerrem Ali Kayan İlkokulu, Minik Eller Aslı Anaokulu, Nene Hatun Anaokulu, Alipaşa Anaokulu, Çorlu Modern Fen Bilimleri, Tomurcuk Anaokulu ile Uğur Okulları’nın öğrenci grupları ve ve öğretmenleri, hayvanlar için almış oldukları mama ve çeşitli malzemeleri bakımevi yetkililerine teslim etti.

Ziyaret sırasında Hayvan Bakımevi Sorumlusu Veteriner Hekim Ahmet Çavdar, öğrenci ve öğretmenlere barınak hakkında bilgiler aktarırken, öğrenciler barınakta bulunan yavru köpeklere yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Bakımevindeki hayvanlarla ilgili bilgi veren Veteriner Çavdar, ''Öğrencilerimizin hayvan bakımevimizi ziyaret etmesi dolayısıyla çok mutlu olduk. Küçük yaşlardan itibaren çocuklara hayvan sevgisi kazandırılmasının çok önemli olduğunu bir kez daha söylemek istiyorum. Bu dünyada bizlerin olduğu kadar hayvan dostlarımızın da özgürce yaşama hakkı var. Okullarımıza ve öğrencilerimize bu anlamlı günde bakımevindeki dostlarımızı ziyarete geldikleri için çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Ziyaretlerde, öğrenciler bakımevinde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Bu haber 712 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...