YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

CHP´DE YENİ TREND UYSALCAN ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Teşkilatı´nda yükselen sesler yeni trendin Müjdat Uysalcan olduğunu gösteriyor.

18 Eylül 2019 14:12 | Trakya Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Teşkilatı'nda yükselen sesler yeni trendin Müjdat Uysalcan olduğunu gösteriyor. 

Geçtiğimiz seçimlerde aday adayı olan ve yaptığı çalışmalarla gerek parti tabanı, gerekse halk tarafından büyük taktir kazanan Uysalcan, her gün parti içindeki yerini daha da genişletiyor.

Parti teşkilatından alınan bilgiye göre, Müjdat Uysalcan'ın CHP ile olan bağının eskiye dayandığı, partinin birçok kademesinde yer aldığı ve en son geçtiğimiz dönem seçimlerde aday adayı olarak partide boy gösterdiği yönünde. 

Öte yandan teşkilat mensupları partide kısa sürede sevgi ve taktir kazanan Müjdat Uysalcan'ın kendileri tarafından aktif yönetici olarak görev alması gerektiğini de vurguluyor. 

Şu sıralar Ankara, tekirdağ ve Çorlu'da bir takım ziyaretler yapan Uysalcan'a yöneltilen "Hedefiniz lçe başkanı olmak mı" sorusuna, "Ben kendimi bildim bileli CHP'liyim. Bu parti bizim evimiz. Her kademesinde, her yerinde görev alırım ve bundan gocunmam. Şu an ziyaretlerimin sebebi sadece partililerimizin eski ve yeni demeden hal hatırını sorarak onların görüşlerini almak. İlçe başkanlığı ve diğer kademelerdeki görevlerle ilgili ziyaretlerimizde hiçbirşey konuşmuyorum. Partim b ana ne görev verirse ben onu yaparım'' dedi.   

Bu haber 816 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...