YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYESİ ATATÜRK PROJESİ TAMAM …

Ergene Belediyesi Atatürk Evi Projesi kapsamında Ergene Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansı arasında protokol düzenlendi.

18 Eylül 2019 14:07 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi Atatürk Evi Projesi kapsamında Ergene Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansı arasında protokol düzenlendi.

Trakya Kalkına Ajansı binasında düzenlenen toplantıda, Trakya Kalkınma Ajansı ve Ergene Belediyesi ortaklığında yapılacak olan proje imza altına alındı.

Düzenlenen imza töreninde Selanik'teki evin bire bir ölçülerle aynısını Ergene ilçesine yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ''Ben projemizin onaylanmasında başta Valimiz olmak üzere, Belediye Başkanlarımıza, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreterine teşekkür ediyorum. Bu proje ortak bir proje, herkesin emeği var. 22 proje arasında yer alan Ergene Belediyesi Atatürk Evi Projesi 2019 yılı turizmin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi mali destek programı başarılı asil projeler arasında Trakya Kalkınma Ajansı tarafından 1. seçildi. Ergene Belediyesi yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen çok kısa sürede sesini tüm Türkiye’ye duyurdu duyurmaya da devam ediyor'' dedi.

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ise yaptığı konuşmada, Ergene'ye yapılacak olan bu güzel proje ile ilçenin bir cazibe merkezi haline geleceğini, yerli ve yabancı turistlerin uğrak adresi olacağını kaydetti. 

 

Bu haber 757 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...