YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU AVCILAR DERNEĞİ BAŞKANI YILMAZ; "BU HER YIL YAPTIĞIMIZ BİR GELENEK"

Çorlu Avcılar Derneği, Muharrem ayı münasebetiyle bin adet aşure dağıttı.

9 Eylül 2019 16:10 | Trakya Güncel

 Çorlu Avcılar Derneği, Muharrem ayı münasebetiyle bin adet aşure dağıttı.

Dernek lokalinde yapılan aşure dağıtımından başta üyelerinin yararlandığını ifade eden Başkan Mert Yılmaz, bundan sonraki yıllarda da bu geleneğin devam edeceğini söyledi. 

Yılmaz, içerisinde bulunduğumuz Muharrem ayı nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure dağıtımı yaptıklarını ifade ederek, ''Toplam 700 civarında üyemiz var. Bu üyelerimize özel günlerde bu tür hatırlatmalar yapıyoruz. Hicri yılbaşı olarak kabul edilen bu mukaddes günün milletimize ve İslam dünyasına hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün vatandaşlarımızın hicri yılbaşını tebrik ediyorum. Bu vesile ile muharrem ayının en önemli unsurlarından biri olan aşure gününde dernek üyelerimize aşure ikramında bulunmak istedik. Tüm üyelerimizin ve ailelerinin bu mukaddes ayını kutluyorum'' dedi. 

Dernek üyeleri ikram edilen aşureleri afiyetler yerken Çorlu Avcılar Derneği Başkanı Mert Yılmaz ve yönetim kuruluna teşekkürlerini ilettiler.

Bu haber 872 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...