YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

- Ergene eski Kaymakamı Kızıltoprak´ın veda yemeği …

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, geçtiğimiz günlerde Ergene Kaymakamlığından İzmir Vali Yardımcılığı görevine atanan Fatih Kızıltoprak´ın veda yemeğine katıldı.

6 Eylül 2019 14:20 | Trakya Güncel

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, geçtiğimiz günlerde Ergene Kaymakamlığından İzmir Vali Yardımcılığı görevine atanan Fatih Kızıltoprak'ın veda yemeğine katıldı.

Marmaracık Mahallesi açık düğün salonunda yapılan veda yemeğinde konuşan Kızıltoprak, bu bölgede kurucu kaymakam olarak görev yaptığını ve çok güzel zaman geçirdiğini söyledi.

Ergene Kaymakamlığı görevinden İzmir Vali Yardımcılığı görevine atandığını dile getiren Kızıltoprak, ''Burada ilçenin kurucu ilk kaymakamı olmak beni çok mutlu etti. Burada, bütün kurumlarla beraber iş birliği içerisinde güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Bundan sonra da bölge halkıyla beraberliğimiz devam edecek'' dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ise yaptığı konuşmada, Kızıltoprak'ın bölgeden ayrılmasının hem üzüntülü hem de sevinçli bir an olduğunu vurguladı.

Bundan sonraki görevlerinde Kızıltoprak'a başarılar dileyen Başkan Yüksel, ''Ergene'de daha önceki görev yerlerinde olduğu gibi kaymakamımız kalıcı izler ve sevgi bıraktı. Ben inanıyorum ki yeni görev yeri İzmir’de de kalıcı eserleri olacak. Bilgi birikimi ve çalışkanlığı ile başarısını Ergene’de bir kez daha göstermiştir. Kendisiyle çok uyumlu çalıştık. Birlikte güzel çalışmaların altına imza attık. Ergene’ye ve Ergene halkına vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı ben bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Belediyesi Meclisi’nin almış olduğu karar doğrultusunda Kızıltoprak’a veda gecesinde fahri hemşerlik beratı takdim ederken ayrıca Marmaracık Mahallesi 1. Caddeye Ergene Kurucu Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın adını verdiklerini de belirtti.

 

Bu haber 867 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...