YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı …

Çorlu Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

6 Eylül 2019 14:18 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Kadro derece değişikliği konusunun görüşülerek oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda, ilçe tapu müdürlüğünün Hatip mahallesinde yer alan bir parselde belediye hisselerinde hisse oranı düzeltme işlemine muvafakat talebi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda, hizmet alım ihalelerinin gelecek yıllara ait hizmet yüklenmeleri konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edilirken, Namık Kemal Üniversitesi ile protokol yapılması için belediye başkanına yetki verilmesi konusu da görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Diğer gündem maddelerinin de görüşülerek karara bağlandığı toplantı sonunda Başkan Sarıkurt bir süre daha meclis üyeleriyle sohbet etti.

 

Bu haber 751 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...