YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU TSO BAŞKANI VOLKAN; "AMACIMIZ BİR ADIM DAHA İLERİYE GÖTÜRMEK" ...

İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İl Başkanı Sertaç Alkaya, İlçe Başkanı M. İlker Atasever ve beraberindeki heyet Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası´nı ziyaret etti.

24 Ağustos 2019 16:20 | Trakya Güncel

İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İl Başkanı Sertaç Alkaya, İlçe Başkanı M. İlker Atasever ve beraberindeki heyet Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Çorlu TSO Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Çorlu TSO'nun ülkenin ve bölgenin en önemli ticaret ve sanayi odalarından biri olduğunu ifade eden İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini de kaydetti.

Yapılan bu çalışmalarla hem bölgeye hem de Çorlu'ya ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağlandığına inandığını ifade eden Kaplan, "Çorlu TSo, bölgeye büyük bir dinamizm kattı. Yönetici arkadaşlara yaptıkları çalışmalar ve ürettikleri projelerle ilgili çok teşekkür ediyorum'' dedi.

 AMACIMIZ BİR ADIM DAHA İLERİYE GÖTÜRMEK ...

Yapılan ziyarette konuşan Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan ise, kendilerine yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Çorlu'nun büyük bir sanayi kenti olduğunu belirten Başkan Volkan, Üyelerimizin yararına olacak çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz devam ediyor. Çorlu ve Bölgemiz için yaptığımız çalışmalarda siyasi partilerin desteğini görmek bizleri mutlu etmektedir. Çorlu ve bölgemiz için projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor'' şeklinde konuştu.

Toplantıda, Çorlu'nun il olması hususunda ki  taleplerini yeniden ileten Başkan Volkan'a  İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan’dan destek geldi.

Ziyarette, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim  Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven ve Cem Tunalı hazır bulundu. 

Bu haber 943 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...