YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

- Tümgeneral Yüz´dan Çorlu TSO´ya ziyaret … Çorlu TSO Başkanı Volkan; “´Çorlu ve bölge için elimizden geleni yapıyoruz´´

2019 yılı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) atama ve terfi kararları gereği 30 Ağustos 2019 tarihinden geçerli olmak üzere emekliye ayrılan 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası´nı (Çorlu TSO) ziyaret etti.

24 Ağustos 2019 16:04 | Trakya Güncel

2019 yılı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) atama ve terfi kararları gereği 30 Ağustos 2019 tarihinden geçerli olmak üzere emekliye ayrılan 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Çorlu TSO) ziyaret etti. 

Yapılan ziyarette konuşan Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekleştirilen projelerden dolayı yöneticileri tebrik ederken, Çorlu TSO'nun bölgenin ilerlemesi ve gelişmesinde önemli pay sahibi olduğunu kaydetti.

Kendilerinin Çorlu'da güzel zamanlar geçirdiğini ve görevini tamamladığını ifade eden Tümgeneral Yüz, ''Biz burada ki görevimizi tamamladık. Bu ilçeden güzel bir izlenim ve başarılarla ayrılacağımıza inanıyorum. Sizlerin çalışma ve projelerinizi de yakından takip ediyorum. Çok güzel ve bölgeye yakışır çalışmalarda bulunuyorsunuz. Bundan ötürü de sizleri tebrik ediyorum'' dedi.

- ''Çorlu ve bölge için elimizden geleni yapıyoruz''

Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan ise yaptığı konuşmada veda ziyaretinden dolayı Tümgeneral Yüz'e teşekkür ederken, Çorlu ve bölge için ekipleriyle birlikte ellerinden geleni yapmaya gayret gösterdiklerini kaydetti.

Başkan Volkan göreve geldikleri andan itibaren bir sürü yeni projeye imza attıklarını ve hayata geçirdiklerini ifade ederek, ''Şahsınızı bölgemize yapmış olduğunuz hizmetleriniz ve samimiyetinizle hatırlayacağız. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Çorlu ve bu bölge bizim için çok önemli. Göreve geldiğimizden beri hiç durmadan ve mesai kavramı gözetmeden çalışmalar yapıyoruz. Odamızı bir adım daha ileriye nasıl götürebiliriz diye projeler üretip bunları bir bir hayata geçiriyoruz'' şeklinde konuştu.

Yapılan ziyarette, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan'ın yanı sıra, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Bayındır ve Yönetim Kurulu Üyesi Gönül İşbul da hazır bulundu. 

 

Bu haber 804 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...