YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BAŞKAN SARIKURT, "ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

Çorlu Belediyesi, ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

22 Haziran 2019 15:59 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi, ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde asfaltlama çalışmalarının ilgili ekipler tarafından yapıldığını söyledi. 

zor geçen kış aylarının ardından yazın gelmesiyle beraber bir program hazırladıklarını belirten Başkan Sarıkurt, bu program dahilinde ilçede ekiplerinin asfaltlama çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. 

Kendisinin de yapılan bu çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Sarıkurt, ''İlçemizde bozulan ve deforme olan yollarımızda yaptığımız iyileştirme çalışmalarının ardından asfalt uygulamalarına başladık. Belli bir program kapsamında yaptığımız asfaltlamalar, aciliyet sıralamasına göre devam ediyor. Bazı bölgelerde komple asfalt uygularken, bazılarında da lokal uygulamalarda bulunuyoruz'' dedi. 

Başan Sarıkurt ayrıca, yapılan çalışmalarda halkın taleplerinin de dikkate alındığını kaydetti.

Bu haber 803 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...