YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

3 yıldır kayıp aranan kişinin öldürüldüğü ortaya çıktı

Maktulü iple boğdukları ileri sürülen 2 zanlı tutuklandı

27 Aralık 2011 21:23 | Trakya Güncel

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, 3 yıldır kayıp olarak aranan kişinin çamaşır ipiyle boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.
alınan bilgiye göre, Çorlu'da yaşayan Mustafa Hazır'ın (42) 2008 yılının Haziran ayında 3 gün evine dönmemesi üzerine, babası Mehmet Hazır, Çorlu Emniyet Müdürlüğüne ve Cumhuriyet Savcılığına durumu bildirdi.
Sonuç alamayan babanın talebi üzerine, dosya Çorlu Cumhuriyet Savcısı Özgür Bozkurt, Çorlu Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'yle dosyayı yeniden incelemeye alındı.
Yapılan incelemelerde, olay günü Mustafa Hazır'ın, C.C, R.G ve A.O'yla vakit geçirdiğinin tespit edilmesi üzerine R.G, A.O Çorlu'da gözaltına alındı.
Sorgusunda zanlılardan R.G, suçlamayı kabul ederek, cinayeti A.O. ve C.C. ile işlediklerini itiraf etti.
R.G. ifadesinde, Mustafa Hazır'la aralarında husumet bulunduğunu belirterek, ''Olay günü C.C, Mustafa'yı arayarak 'çarşıda buluşalım' dedi. Cumhuriyet Meydanı'nda buluştuk ve daha sonra A.O'nun kullandığı araba ile Marmaracık beldesinde bir lokantaya gidip alkol aldık. Bir süre alkol aldıktan sonra tekrar aynı araç ile yola çıktık. Mustafa aracın ön koltuğunda oturuyordu. Bu sırada, C.C, Mustafa'nın boğazına çamaşır ipini geçirip boğdu. Mustafa, ölünce onu gömmek için evden kazma ve küreği alarak Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı beldesinde boş bir araziye gömdük'' dediği öğrenildi.
İfadenin ardından, polis belirtilen adreste ceset araması yaptı. Ancak cesedin 2008 yılı Temmuz ayında jandarma ekiplerince bulunduğu ve kimsesizler mezarlığına defnedildiği belirlendi.
Polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen R.G. ile A.O, ''kasten adam öldürmek'' suçundan tutuklanarak, Silivri Cezaevine gönderildi.
Bu arada, Cumhuriyet Savcısı, Ağrı'da askerlik yapan diğer zanlı C.C'nin de gözaltına alınarak, Çorlu'ya getirilmesi talimatı verdi.

Bu haber 1921 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...