YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU’NUN YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI …

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi yetkilileri, Çorlu´ya yapılacak yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere toplantı gerçekleştirdi.

20 Haziran 2019 16:01 | Trakya Güncel

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi yetkilileri, Çorlu'ya yapılacak yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere toplantı gerçekleştirdi. 

Çorlu Belediyesi ev sahipliğinde, belediye hizmet binası çok amaçlı salonunda yapılan toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi yetkilileri, Çorlu'da ortaklaşa gerçekleştirilecek olan projeleri masaya yatırıldı. 

Çorlu'da devam eden ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırım projelerinin Çorlu halkı için son derece önemli olduğunu ifade eden Başkan Sarıkurt, bu projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için Büyükşehir Belediyesi'nin de, Çorlu Belediyesi'nin de elinden ne geliyorsa yapması gerektiğini belirtti.

Çorlu'nun, Trakya'nın en büyük ve en gelişmiş kenti olduğuna dikkat çeken Başkan Sarıkurt, ''Ulaşım, alt yapı, tesis, çevre düzenlenmesi gibi farklı konularda yapılacak yatırımlarla Çorlu daha da gelişecek. Çorlu Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmaya devam edecek'' dedi.

Toplantıda, geçmiş dönemde Çorlu’da gerçekleştirilen projeler değerlendirilirken, yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Yapılan toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre ile Kaan Gaytancıoğlu, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, TEKPARK Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, Tekirdağ Büyükşehir Daire Başkanları, şube müdürleri, TESKİ ve TEKPARK yetkilileri, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Güner Çetin, Özcan Veysel Tunçcan, Adnan Kum, Oktay Çolpan ile İbrahim Turgut Bolat ve Çorlu Belediyesi birim amirleri katıldı.  

Bu haber 880 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...