YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL; “İLÇEMİZDE SOSYAL ALANLAR YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ilçenin yeni kurulduğunu ve her türlü ihtiyaca sahip olduğunu söyledi.

22 Mayıs 2019 15:48 | Trakya Güncel

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ilçenin yeni kurulduğunu ve her türlü ihtiyaca sahip olduğunu söyledi. 

Kendilerinin Ergene ilçesinde kurucu belediye başkanı sıfatını taşıdıklarını hatırlatan Başkan Yüksel, ilk dönem acil ihtiyaçlara eğilerek yerine getirdiklerini, bu ikinci dönem de daha çok halktan gelen taleplerin üzerine gidileceğini belirtti.

İlçenin geneline bakıldığında çalışan ve işçi kesimi bünyesinde barındırdığını ifade eden Yüksel, bu nedenle de sosyal alanların inşaa edilmesine özen gösterdiklerini dile getirerek, ''İlçemizde göreve geldiğimizden bu yana en acil olandan başlayarak çalışmalarımıza ivme kazandırdık. Bu çalışmalarımız kapsamında yol, alt yapı, yeşil alan ve park yapımı işleri yer alıyor. İlçemizin en acil ihtiyaçları arasında halkın boş zamanlarını ailece çocuklarıyla birlikte geçireceği sosyal alanlar da var. Bu nedenle geçen dönem yaptığımız parklara bu dönem yenilerini eklemeye devam edeceğiz'' dedi. 

İlçenin hemen hemen her mahallesinde park yaptıklarını kaydeden Yüksel, yeni projelerin hayata geçirilmesi için ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini söyledi. 

Yüksel, özellikle Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallelerinde çok güzel parklar yaptıklarını belirterek, ''Geçen dönem görev süremizde halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda bütün mahallelere parklar yapmaya gayret gösterdik. Bunlar arasında bölgemizde örneği bulunmayan Yeşiltepe Mahallemize yaptığımız ''Masal Parkı'' ve ''Sevgi Parkı'' yer alıyor. Burada aileler çocuklarıyla birlikte boş vakitlerini güzelce geçirebiliyor'' şeklinde konuştu. 

İlçede yeni parkların inşasına devam edileceğini de kaydeden Yüksel, açıklamasına şöyle devam etti:

''İlçemiz yeni kurulduğu için her şeyi hemen bir anda yapmak mümkün değil. Bunun için, her ihtiyacı planlayarak hareket ediyoruz. Yeni parklarımızı vatandaşlarımızla buluşturmak için de ayrıca gayret gösteriyoruz.''

Bu haber 881 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...