YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

35 Avcı derneği başkanı Çorlu´da bir araya geldi

Trakya Av ve Yaban Hayatı Federasyonu´na bağlı 35 avcı ve atıcı derneği başkanı Çorlu Avcılar Derneği ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

22 Mayıs 2019 15:41 | Trakya Güncel
Trakya Av ve Yaban Hayatı Federasyonu'na bağlı 35 avcı ve atıcı derneği başkanı Çorlu Avcılar Derneği ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Çorlu Avcılar ve Atıcılar Derneği restoranında gerçekleşen iftar yemeği sonrası 2019 - 2020 av sezonuna ilişkin 23 Mayıs tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan ve tüm avcıları yakından ilgilendiren Merkez Av Komisyonu toplantısında alınabilecek kararlara ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Yapılan toplantıda Merkez Av Komisyonu'nda Trakya Av ve Yaban Hayatı Federasyonu adına Tekirdağ Avcılar Derneği Başkanı Cengiz Ataklı'nın temsilci olarak yer alması kararlaştırılırken, bölge dernekleri adına Merkez Av Komisyonu'nda alınacak kararlarda gerekli durumlarda müdahil olması noktasında tam yetki verildi.

Düzenlenen toplantıda ayrıca bölgede göçmen kuşlar kategorisinde yer alan ve geleneksel avcılık olarak nitelendirilen güme avcılığı ile buna bağlı canlı mührenin kullanılmasına ilişkin izin verilmesiyle ilgili bakanlık nezdinde girişimlerin yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. 

 

Toplantıda konuşan Çorlu Avcılar ve atıcılar Derneği Başkanı Mert Yılmaz, amaçlarının avcıların menfaatleri olduğunu söyledi.

Bu toplantıya ev sahipliği yapmaktan çok büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Yılmaz, ''Marmara Bölgesi'nde yer alan federasyona bağlı avcılar derneği başkanlarını Çorlu'da ağırlamaktan dolayı son derece mutluyum. Bu toplantılarda ki amacımız hem birlik ve beraberliğimiz perçinlemek hem de üyemiz olan avcıların sıkıntılarını üst mercilere iletmektir. Bu çerçevede dernek başkanlarımızla özellikle 23 Mayıs tarihinde Ankaraˋda düzenlenecek olan Merkez Av Komisyon toplantısı öncesi bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunmak istedik. Bu komisyon toplantısından çıkacak olan kararların avcılarımızın menfaatleri doğrultusunda olması için gerekli girişimlerimizin en üst seviyede olacağını göstermek ve kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz '' dedi. 

 
Bu haber 1002 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...