YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE´DE ÇÖP KAMYONU DEVRİLDİ...

Ergene ilçesinde çöp kamyonu ile hafif ticari araç çarpıştı, 2 kişinin yaralandığı kazada yol saatlerce trafiğe kapalı kaldı.

19 Mayıs 2019 18:34 | Trakya Güncel

Ergene ilçesinde çöp kamyonu ile hafif ticari araç çarpıştı, 2 kişinin yaralandığı kazada yol saatlerce trafiğe kapalı kaldı. 

Çorlu - Çerkezköy yolu ışıklı kavşak mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Y.G. idaresindeki 59 PR 155 plakalı çöp kamyonu ile E.A. yönetimindeki 48 PM 043 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. 

Kazada yol ortasına devrilen çöp kamyonu nedeniyle Çorlu - Çerkezköy yolu yaklaşık 2 3 saat trafiğe kapatıldı. 

Yaralanan her iki sürücü de olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. 

Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası büyük vinç ve iş makineleriyle kaldırılan çöp kamyonunun ardından trafik yeniden normale döndü. 

Bu haber 922 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...