YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

´´Çorlu Botanik Fest´´ açıldı …

Çorlu Belediyesi ve bir alışveriş merkezi iş birliğiyle düzenlenen ´´Çorlu Botanik Fest´´ açılışı yapıldı.

27 Nisan 2019 17:00 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi ve bir alışveriş merkezi iş birliğiyle düzenlenen ''Çorlu Botanik Fest'' açılışı yapıldı. 

Omurtak Caddesi İstanbul kısmında bulunan Kitap Kafe önünde toplanan grup, kortej halinde cadde üzerinden yürüyerek Cumhuriyet Meydanı'na geldi.

Uzun bacak adam, kaykaycı kızlar, illüzyonist ve palyaçolar eşliğinde yürüyen grup, belediye binası önünde yürüyüşe son verdi. 

Burada konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Trakya'nın çiçeğinin Çorlu olduğunu ve turizmin geliştirilmesi, çeşitlendirilmesi, şehre hem turistik hem ekonomik anlamda katkı sağlanması amacıyla paydaşlarıyla birlikte Çorlu Botanik Festivali'ni düzenlediklerini söyledi.

Fuar, festival ve kültürel etkinliklerin şehrin marka değerini yükselten son derece önemli etkinlikler olduğunu belirten Sarıkurt, ''Bizler de Çorlu'muzun marka değerini yükseltmek, sosyal ve kültürel hayatını renklendirmek için festivaller düzenlemeye gayret gösteriyoruz. İşte bugün yepyeni bir festivalle karşınızdayız. Çorlu Botanik Festivali hem Çorlu'muz için hem de bölgemiz için bir ilk olacak; baharın en güzel günlerini yaşadığımız şu günlerde, Çorlu Botanik festivali sayesinde Çorlu'muz çiçek gibi açacak. Festival kapsamındaki organizasyonlar 10 gün sürecek'' dedi. 

Başkan Sarıkurt'un konuşmasının ardından Çorlu Botanik Fest'in açılış kurdelesi kesildi.

Törene, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları, festival paydaşları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Bu haber 1123 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...