YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERÇİ,Lİ´YE SEVGİ SELİ ...

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili partisinin SKM´si tarafından gerçekleştirilen program doğrultusunda Muhittin ve Rumeli mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

25 Mart 2019 13:25 | Trakya Güncel

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili partisinin SKM'si tarafından gerçekleştirilen program doğrultusunda Muhittin ve Rumeli mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Seçim çalışmaları doğrultusunda ev ev, kapı kapı gezerek ziyaret programlarını sürdüren Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili geçtiğimiz akşam Muhittin ve Rumeli mahallesi sakinlerine seslendi. Kalabalık vatandaş topluluğunun soğuk havaya aldırış etmeden katılım sağladığı etkinlikte “Bizimkisi bir aşk hikayesi” parçası kalabalıkla birlikte söylendi. AK Parti ve MHP bayrakları ile süslenen alandaki coşkulu kalabalık Erçili için sloganlar atarak destek verdiler. Etkinlikte konuşan Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili; “ O kadar güzelsiniz ki sizlerden aldığım bu enerji çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere büyük moral vermekte. Projelerimizle, ekibimizle hepimizin özlemini duyduğu Çorlu’yu modern bir şehir haline getirmek için gece gündüz çalışacağız. Seçildiğimiz takdirde belediye başkanlığı maaşımı öğrenci kardeşlerimizin eğitimine hibe edeceğim. 21. Yüzyılda halen altyapı, su, yol gibi sorunları tartışıyoruz. Şimdiye kadar bunları çoktan aşmış olmamız gerekiyordu. Daha önce de belirttiğim gibi bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülümüz yok. Gelin el ele verelim. Verilemeyen hizmetleri hep birlikte gerçekleştirelim. Göreve geldiğimiz gibi su’da %50 indirime gideceğiz. Diğer yandan öğrencilerimize ulaşım bedava olacak. Gerekirse bunlardan kar etmeyiz. Belediyelerin işi hizmet etmek. Bunları gerçekleştirmek çokta zor değil. 1 Nisan’dan sonra hızlı bir şekilde projelerimizi halkımızla birlikte gerçekleştirmeye başlayacağız. Diye konuştu.

Öte yandan Muhittin ve Rumeli mahalleleri ortak mitingine tanıdık bir isimde katılım sağladı. Geçtiğimiz dönem MHP Milletvekili ve Myk üyesi Bülent Belen miting alanına gelerek destekte bulundu. Erçili’nin konuşması sonrasında platforma davet edilen Belen vatandaşları selamladı. Program sonrası Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, AK Parti Çorlu ilçe başkanı Yavuz Uylaş, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, MHP geçmiş dönem milletvekili Bülent Belen ve meclis üyesi adayları tarafından alanda bulunanlara gül dağıtıldı.

Bu haber 913 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...