YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

VAKİTÇİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR ...

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve görüşmelerine dievam ediyor.

20 Mart 2019 14:13 | Trakya Güncel

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve görüşmelerine dievam ediyor.

Bu kapsamda, ilçede faaliyet gösteren bir ekmek fırınını ziyaret eden Vakitçi, buradaki işletme sahibi, çalışanlar ve alışveri,ş yapan vatandaşlarla bol bol sohbet ederek onların şikayetlerini dinledi.

Ekmekleri çizerek fırınlayan ve bir fırın işçisi gibi çalışan Vakitçi, çözümün kendilerinde, çözümün saaddet'te olduğunu kaydetti.

Daha sonra kendi pişirdiği ekmekleri sıcak sıcak halka ikram eden Vakitçi, halkın sorularını da yanıtladı.

Olayı gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını ifade ederek, Çorlu'ya böyle bir belediye başkanı yakışır. Samimi, doğal, dürüst. kendisini tebrik ederiz dediler.

 

Bu haber 935 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...