YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Muhtar Adayı Cemile Doğru Yolda ...

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Nusratiye Mahallesi´nden Muhtar Adayı olan Cemile Doğru. çalışmalarına devam ediyor.

17 Mart 2019 18:18 | Trakya Güncel

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Nusratiye Mahallesi'nden Muhtar Adayı olan Cemile Doğru. çalışmalarına devam ediyor. 

Seçime çok az bir süre kala çalışmalarına ivme kazandıran Doğru. ekibi ile birlikte mahallede sakinlerini ziyaret ederek dert,i sıkıntı, öneri ve şikayetlerini dinliyor.

Seçim sonrası Mahalle Muhtarı olduğunda ciddi projeleri bir biri ardına hayata geçireceğini söyleyen Cemile Doğru, "Nusratiye Mahallesi'nde ciddi eksikler gördüğümüz için göreve talip olduk. Seçime sayılı güğnler kaldı. Biz çalışmalarımıza tüm hızıyle devamö ediyoruz. Bazen ev ziyaretleri, bazen esbaf ziyaretleri ve bazen de bireysel görüşmelerle halkımızın nabzını tutmaya devam ediyoruz" dedi. 

Göreve geldiklerinde Mahalle Muhtarlığının kapısının ayrım yapılmadan herkese eşit mesafede ve açık olacağını kaydeden Doğru, "Biz, göreve talip olduğumuzda halka hizmet etmeyi amaç edindik. Seçimden sonra da, hiçbir şekilde ayrım yapmadan bütün mahalle sakinlerimize muhtarlığımızın kapğıısı açık olacak" şeklinde konuştu. 

 

Bu haber 1678 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...