YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MURAT VAKİTÇİ;İLMEK "İLMEK DOKUYORUZ"

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ kapı kapı dolaşıyor.

25 Şubat 2019 16:30 | Trakya Güncel

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat VAKİTÇİ kapı kapı dolaşıyor.

Seçim çalışması çerçevesinde ziyaretlerine devam eden VAKİTÇİ esnaf ziyaretlerinin ardından ev ziyaretleri de yapıyor. Çocuklarla da sohbet eden VAKİTÇİ konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Biz sevgi ekeceğiz dedik. Çorlumuzda doğan da, Çorlumuzda doyan da  aynı kaderi paylaşıyoruz. Aynı toprağa basıyor, aynı havayı soluyor, aynı suyu içiyoruz. O bakımdan biz kardeşliğimizi tesis etmekle mükellefiz. Çünkü biz yaradılanı yaradandan ötürü severiz. İnsanımıza, doğamıza, doğal yaşama saygı ve koruma en önemli görevimizdir. Biz şuan Çorlumuzda yaşayan 262 bin 862 vatandaşımız için bir fidan dikicez. Her doğan evladımıza, her nikah kıyan çiftimize fidan dikicez. Çorlu içinde yeşil değil, yeşil içinde bir Çorlu inşa edeceğiz. Çöp konteynırları gömme konteynır olacak. Geri dönüşüm için ayrı konteynırlar konulacak. Ulaşımda da öğrencilerimiz, askerlerimiz ücretsiz faydalanacak, ilk defa Çorlumuza gelen misafirlerimiz için  “misafirkart” uygulamasıyla ulaşım ücretsiz olacak. Otopark ücretleri revize edilecek. Belediye iştiraklerindeki fiyatlar revize edilecek. Yeni park alanlarımızla Çocuklarımızın yüzünü güldüreceğiz. Rant alanı değil park alanı üreteceğiz." 

Bu haber 1015 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...