YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TRAKYA´NIN YÜKSELEN GÜNEŞİ RASİM YÜKSEL ...

Sıfırdan bir belediye kurarak kısa sürede Ergenenin büyümesine ve gelişimine katkısı olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşlar tarafından Trakya’nın yükselen Başkanı ilan edildi.

22 Şubat 2019 14:32 | Trakya Güncel

Sıfırdan bir belediye kurarak kısa sürede Ergenenin büyümesine ve gelişimine katkısı olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşlar tarafından Trakya’nın yükselen Başkanı ilan edildi.

Göreve geldiği andan itibaren Ergenenin sorunları için geceli gündüzlü çalışmalarına devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başarı merdivenlerini tek tek çıkmak yerine koşarak çıktı ve zirveye yerleşti. Trakya’da en çalışkan Belediye Başkanları sıralamasından en önde gelen Başkan Yüksel Ergene’de vatandaşların tabiri ile Trakya’nın yükselen Başkanı ilan edildi.

Ergene’de büyük bir sevgi seli ile karşılanan Başkan Yüksel ‘i vatandaşlar ailelerinden biri olarak benimsemiş durumda. Halk ile her zaman iç içe olan, mutluluklarının olduğu kadar acı günlerinde de vatandaşların yanında olan Başkan Yüksel her zaman samimiyetini ve sevgisini ön planda tuttu. Mesaisine sabahın ilk ışıklarında cami cemaati ile sabah namazı kılarak başlayan Başkan Yüksel gece yarılarına kadar mahalle mahalle, ev ev gezerek Ergeneli vatandaşlar ile bir araya geliyor.

Bir belediyenin 20 yılda yapamadığını 5 yıl gibi kısa bir süreye sığdıran Başkan Yüksel Ergene’de ki bütün mahallelere hizmet götürdü. Sosyal belediyecilik anlayışı ile önce insan diyerek çalışmalarına başlayan Başkan Yüksel Ergene’de ki alt yapı ve üst yapı sorununu nerdeyse tamamen bitirme noktasına getirdi. Ergene’ye yapılamaz denilenleri yapan Başkan Yüksel vatandaşların hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Modern bir kent kurarak insanlara daha güzel bir yerleşim merkezi inşa eden Başkan Yüksel sevgi kenti Ergene’de mutlu bir şekilde yaşayan vatandaşlar ile yeni dönemde de hep bir arada olacak.

Bu haber 1077 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...