YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

SP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VAKİTÇİ, PAZARA ÇIKTI ...

Saadet Partisi (SP) Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, semt pazarlarını ziyaret etti.

21 Şubat 2019 13:09 | Trakya Güncel

Saadet Partisi (SP) Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, semt pazarlarını ziyaret etti.

Bütün tezgahları ayrım yapmaksızın ziyaret eden Vakitçi, esnaflarla ve alış veriş yapan vatandaşlarla bol bol zaman geçirerek sohbet etti. 

Burada sorunları dinleyerek sık sık notlar da alan Vakitçi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Pazar esnafımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımız maalesef yağmur çamur içersindeler. Hizmet alan da, hizmet veren de dertli. Çok fonksiyonel kapalı Pazar yerleri inşa ederek hem esnafımızın, hem de vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz. Bakınız kimisi metal yorgunu, kimisi makam yorgunu. Memnun değilsen mecbur değilsin. Değiştir gitsin. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla tek tek konuşuyoruz. Dertlerini dinleyip notlar alıyoruz. Bu arada yaptırdığımız kamuoyu araştırmasında Çorlumuzun  sorunları, çözüm yolları ve nasıl bir belediye başkanı istiyorsunuz sorularını cevabı arandı. Mahalle mahalle Çorlumuzun haritası çizildi. Her ortam ve alanda vatandaşımızın fikrine başvuruyoruz. Biz yola çıktığımızda el ele gönül gönüle dedik. İşte bu çalışmalar, araştırmalar bunun isbatıdır.  Bizler laf olsun diye değil, halkımızın sorunları ve çözüm yollarını yine halkımızın istediği şekilde çözeceğiz. Biz birbirimizi kardeş görmemiz gerekir. Bunu tesis etmeliyiz. 81 il ve balkanlardan oluşan bir nüfusa sahibiz. Bizim burada bu ortamı tesis etmemiz, tüm Türkiyeye örnek olacak inşallah.'' 

Bu haber 1084 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...