YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

İYİ PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ KAPLAN’DAN YÜKSEL’E ZİYARET …

İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel´i ziyaret etti.

19 Şubat 2019 13:17 | Trakya Güncel

İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Kaplan, ''Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Başkan Yüksel, Ergene ilçemizde örnek hizmetleri ile dikkat çekiyor. Bizler de Tekirdağ'lı vatandaşlarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz'' dedi.

Daha sonra konuşan Başkan Yüksel ise, kendisine yapılan nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederken, ''Sayın Milletvekilimiz Enez Kaplan ziyareti ile bizi onurlandırdı. Ortak amacımız halkımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözmek. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve gelecek projelerimizde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Ergene ilçemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için yeni dönemde yapacağımız çok iş var'' şeklinde konuştu.

Ziyaret, bir süre daha sohbet ortamında devam etti.

Bu haber 930 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...