YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

- Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı Çorlu’da yapıldı …

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´nin, Şubat dönemi olağan meclis toplantısı Çorlu´da yapıldı.

14 Şubat 2019 13:39 | Trakya Güncel

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, Şubat dönemi olağan meclis toplantısı Çorlu'da yapıldı. 

Çorlu Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı öncesi söz alan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi olarak büyükşehir belediyesi meclis toplantısına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bütün büyükşehir belediye meclisi üyelerini Çorlu'da ağırlamaktan memnun olduğunu ifade eden Sarıkurt, “5 yıldır Tekirdağ’ımız için hep birlikte çalışıyoruz, birlikte mücadele ediyoruz. El birliğiyle güzel çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Hazır söz sırası gelmişken; başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ve kıymetli ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere tüm büyükşehir belediye meclis üyelerimize çalışmaları ve emekleri için Çorlu halkı adına teşekkür etmek istiyorum. Şubat ayı meclis toplantımızın verimli geçmesini diliyorum'' dedi.

Daha sonra, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise 59. meclis toplantısının gerçekleştirildiğini ifade ederek ev sahipliği yapan Çorlu Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. 

Albayrak başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 20 gündem maddesinin yanı sıra ek gündem maddeleri ile komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı.  

Bu haber 874 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...